Ik ben Caroline van Daal (1965) getrouwd en moeder van drie kinderen. Zo lang ik me kan ik herinneren ben ik geboeid door mensen en hun verhalen. Toen ik acht jaar was en iemand me vroeg wat ik later wilde worden, wist ik het al met grote zekerheid: mensen helpen!

Dat heeft uiteindelijk geleid tot een studie aan de Nederlandse Akademie voor Natuurgeneeskunde, waar ik in 1988 afgestudeerd ben als klassiek homeopathe. Ook heb ik een opleiding gevolgd bij het ITIP – het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie. Het inzicht in mensen kan ik goed combineren met mijn kennis over homeopathie.

Na mijn studie heb ik op veel verschillende plekken in de wereld gewoond, en overal heb ik een homeopathiepraktijk gehad en mensen behandeld.

In mijn consulten richt ik me op de gehele mens, en het proces waar hij of zij op dat moment in zit. Zo kan ik een homeopathisch middel vinden dat bij de persoon past.

Ik hou ervan om verbindingen te leggen tussen wat er gaande is op lichamelijk, emotioneel en geestelijk niveau, en die bij de cliënt bewust te maken. Zo kan de persoon zelf ook invloed uitoefenen op het genezingsproces.

Ik volg meerdere keren per jaar seminars bij Henny Heudens – Mast in België om op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen en inzichten in mijn vakgebied.