WERKWIJZE

  Een behandeling start altijd met een eerste consult (intake), dat ongeveer anderhalf tot twee uur duurt. Hierna wordt een vervolgafspraak gemaakt, die afhankelijk van de klacht, 4 tot 8 weken later zal plaatsvinden. In specifieke gevallen zal dit eerder of later zijn.
  Het homeopathisch middel wordt na afloop van een consult meegegeven of aan u opgestuurd.

  VERGOEDING

  Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl). De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed.

  TARIEVEN

  Eerste consult: € 115

  Vervolgconsult: € 80

  Prijzen zijn inclusief homeopathische middelen

  Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren zijn afgezegd kunnen in rekening worden gebracht.

  ALS ER EEN KLACHT IS

  Als je een klacht hebt over de behandeling is het fijn als je dat met mij bespreekt, zodat we een oplossing kunnen vinden. Indien dat niet mogelijk is kun je contact opnemen met de NVKH en je klacht melden. De klacht zal behandeld worden door een klachtenfunctionaris van de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen). Meer over het indienen van een klacht kun je lezen in deze folder.

  ©2019 by Caroline van Daal Klassieke Homeopathie.